تلفن پاسخگویی:

22795182 | 021-66502350

سوالات

در این بخش به سوالات مطرح شده توسط بازدیدکنندگان محترم سایت پاسخ داده می شود 

لطفا سوالات  خود را در زمینه نوروتراپی ،نوروفیدبک ،نقشه مغزی و… را مطرح نمایید. متخصصین ما در اسرع وقت به سوالات شما پاسخ می دهند. 

پاسخ: تاکنون عارضه ای مشخص وپایداری برای نوروفیدبک مشاهده نشده است ، جلسات اول و دوم احتمال سررد،منگی،سرگیجه وخواب آلودگی وجود دارد. بلکه تمامی اثراتی که برای آن گفته شده مثبت بوده است.

پاسخ: بله، نوروفیدبک ها به طور جدی یکی از اصلی ترین راهکار های درمان اضطراب ، بدون عارضه جانبی هستند. در کنار نورفیدبک می توان از روش های مشاوره و درمانهای شناختی نیز استفاده کرد.

پاسخ: با استفاده از تکنیک نوروفیدبک، تمرکز و توجه و حافظه افراد بسیار افزایش می یابد، به این صورت که  با استفاده از روش نوروفیدبک نقایصی که باعث کم شدن تمرکز می شود را شناسایی کرده و آن ها را حذف یا برطرف می کنند تا تمرکز حواس افراد، ارتقا یابد.

پاسخ: نمی توان در این زمینه نظری قطعی ارائه داد، مانند هر درمان دیگری، نوروفیدبک نیز برای آن که نتایج کامل و ماندگاری داشته باشد نیاز دارد کاملا انجام شود و ناقص گذاشتن درمان سبب عود نشانه ها و نقص در درمان می شود  درواقع  نوع و شدت اختلال ، میزان همکاری، زمان اقدام به درمان، انگیزه فرد برای پیگیری مراحل درمانی و حضور مرتب در جلسات و… در نتیجه بخش بودن نوروفیدبک موثر است.

پاسخ: از سنین 4 تا5 سالگی به بالا می توان نوروفیدبک را انجام داد. اما بهترین سن استفاده به ویژه برای درمان بیش فعالی ADHD، اختلالات یادگیری که در دروان کودکی و سنین دبستان است، مناسب می باشد.

پاسخ : در واقع باتوجه به آن که نوروفیدبک یک فرآیند یادگیر ی است نباید در چند جلسه اول، به دنبال نتایج آن باشیم. اولین تغییرات در جلسات دهم تا پانزدهم خود را نشان می دهد. بنابراین درمان با نوروفیدبک نیاز به یک تعهد و انگیزه قوی از سوی مراجع  دارد و معمولا تا جلسه دهم قطعی آشکار نمی گردد اما در مواردی نیز تغییرات طی دو جلسه نمایان می شود. این روش برای افرادی کاملا موثر است که بتوانند با جدیت و انگیزه حداقل هفته ای 2  برای درمان حاضر شوند.

پاسخ: هزینه انجام هر جلسه نوروفیدبک به عواملی مختلفی بستگی دارد، بنابراین به هیچ وجه نمی توان حتی قبل از ملاقات با  روانشناس و ارزیابی مراجع ، هزینه قطعی را مشخص کرد، زیرا ممکن است تعداد جلسات درمانی متفاوت باشد و همینطور روش های درمانی مکمل نیز نیاز باشد.

 

پاسخ: از نوروفیدبک برای درمان اختلالات بیش فعالی، افزایش تمرکز با نوروفیدبک، درمان اختلالات یادگیری از جمله : اختلال دیکته نویسی، ریاضی و خواندن، بهبود وضعیت گفتاری، درمان بیماری های روحی و روانی در کودکان از جمله: پرخاشگری، حرص، حسادت، لجاجت و …استفاده کرد

پاسخ: ابتدا باید فرزند شما مورد ارزیابی قرار گیرید تا مشخص شود آیا دارای اختلال بیش فعالی هست یا خیر ؟ اگر بیش فعال هستند دچار کدام نوع بیش فعالی است ممکن است علاوه برنوروفیدبک به درمانهای بیشتر از جمله کاردرمانی و… نیز نیازداشته باشد برای کسب اطلاعات بیشتر با کلینیک توانبخشی توانش 02166570947 تماس حاصل نمایید.

پاسخ: اغلب افراد در هفته دوجلسه نیاز دارند و تعداد دقیق جلسات نوروفیدبک درمانی برای اضطراب بسته به شخص و میزان گستردگی اختلال متفاوت است. برخی از افراد بعد از جلسه اول متوجه کاهش علائم می شوند، اما اکثر آن ها با گذشت زمان، کاهش تدریجی علائم را تجربه خواهد کرد.

این گروه اختلالات شامل اختلال در خواندن و نوشت، دیکته نویسی، محاسبات ریاضی که در سنین کودکان دبستانی شایع می باشد و بسیاری از والدین را درگیر کرده است. به همین دلیل نورفیدبک در درمان این اختلالات توانسته است  نتایج قابل توجهی را به وجود آورد، اما باید بدانیم در این گروه اختلالات نوروفیدبک به تنهایی کافی نیست و استفاده از این روش های درمانی و آموزش همراه با نوروفیدبک ضروری است.

قطع و یا ادامه مصرف دارو باید طبق نظر روانپزشک یا پزشک مربوطه باشد، در مواردی می توان بدون استفاده از  دارو  نورفیدبک را ادامه داد در شرایطی هم  مراجع با مصرف دارو و با شرکت منظم در جلسات درمانی نورفیدبک، به گذشت زمان مصرف دارو خود را کاهش داده یا به طور کامل قطع نموده.

تشخیص از روی رفتار کودک قطعی نیست  کودک شما باید طی یک جلسه ارزیابی شود در کلینیک توانبخشی توانش از طریق ارزیابی ومشاهده رفتار کودک، میزان توجه و تمرکز وی و سطح فعالیت کودک از طریق تاریخچه خانوادگی، روابط کودک با همسالانش، تاریخچه پزشکی، عملکرد فیزیکی و مهارتی کودک، توانایی پاسخ دهی کودک به سوالات  انجام تست های تخصصی بیش فعالی از جمله  IVA و CPT  می توان به بیش فعال بودن کودک پی برد.